Bejelentés


IX. Oldalvágány 2011 aug.12-14. Legyél Te is Oldalvagány!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás
OLDALVÁGÁNY 2011

2011 AUGUSZTUS 12-14 IX. OLDALVÁGÁNY
Mászófal a Climb- Lebo Kft. jóvoltából
Egyedi pólók készítése az Oldalvágányon Drinkál István jóvoltából!

FIGYELEM!!!!!
SegítőVagányokat keresünk a 2011-es Oldalvágányra.
Nem ígérhetünk egyebet, csak jó hangulatot és egy csodás pólót.
GYERTEK ÉS LEGYETEK TI IS OLDALVAGÁNYOK!
Jelentkezni oldalvagany@gmail.com

Az Oldalvágány a Gyarmati Vigasságok társrendezvénye. A fő támogatónk mindig is Fehérgyarmat város önkormányzata volt. A Vigasságok ezen a nyáron 9. éve kerül megrendezésre, s az Oldalvágány a kezdetektől szerveződött és fejlődött mellette, hogy minden kultúrára éhes ember, baráti hangulatban szórakozhasson, s kielégíthesse irodalomra, színházra, képzőművészetre és zenére való igényét.

Tisztelt Oldalvagányok, Városlakók!

Mint az ismeretes eddigi években sem volt egyszerű megrendeznünk ezt a hiánypótló, remek szórakozást nyújtó rendezvényt. Ez idén sem lesz könnyebb. A Város, mint minden évben idén is komoly támogatást(500.000.Ft.) nyújt az Oldalvágány(2011) részére. A fellépőink gázsija már a tavalyi évben is jócskán meghaladta ezt a megtisztelő összeget. Amennyiben szeretnéd/szeretné, hogy fejlődjön az Oldalvágány és vele együtt Anyarendezvényünk a GYARMATI VIGASSÁGOK Kérjük felajánlásaikkal támogassák új fellépők megjelenését.
Felajánlásaikat megtehetik az oldalvagany@gmail.com elektronikus levélcímen, mely minden esetben a következő napon megjelenik honlapunkon.


Előre is köszönettel: az Oldalvágány stábja


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!